Referenties

Een greep uit de bedrijven die gebruik maken van de PPA die PPA Online aanbiedt met hun mening over deze dienst:Dr. Paul Gelderloos, CEO Scarlet Telecom thans CEO Sahara International

"Vanuit mijn achtergrond psychologie was ik in eerste instantie sceptisch. Ik ben nu echter overtuigd dat de PPA een waarheidsgetrouw beeld geeft van werkgedrag. Deze methode is een praktische en eenvoudige manier om snel in kaart te brengen of mensen goed op hun plek zitten en wat hun kernkwaliteiten zijn."

Gekozen pakket: PPA Online & PPA XL

Henriƫtte Puijk, Directeur Easy Services BV, IT Sector

"Ik heb voor bestaand personeel de PPA rapportages en aanvullende rapporten afgenomen bij PPA ONLINE.NL. Dit is heel goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Door enkele personele wisselingen hebben we daarna aan de hand van de sterke punten uit de PPA rapporten diverse werkzaamheden verschoven binnen ons team. Doordat medewerkers nu meer taken verrichten die beter bij ze passen zijn ze vrolijker en functioneren ze beter. Daarnaast leer je de medewerkers beter kennen en aandachtspunten komen eerder aan het licht."

Gekozen pakket: PPA Online & PPA XL

Kamiel Leemreijze, eigenaar Restaurant Rood in IJsselstein

"De Persoonlijke Profiel Analyse heeft me nooit teleurgesteld en is altijd een zeer betrouwbaar hulpmiddel gebleken bij het aannemen van personeel.
Ik raad het collega ondernemers dan ook zeer zeker aan."

Gekozen pakket: PPA Online & PPA XL

Jeroen Dijkstra RT, Directeur Van der Linden Bedrijfsmakelaars

"De PPA die PPA ONLINE.NL aanbiedt heb ik enige tijd geleden ontdekt. Het is heel frappant hoeveel kloppende informatie er in zo'n rapport komt te staan. Ik heb nu diverse soorten rapporten afgenomen en zie het als een uitgelezen manier om meer te weten te komen over het werkgedrag van je medewerkers. Je kunt een PPA rapport ook goed gebruiken als basis voor een functioneringsgesprek. Ik kan het andere leidinggevenden zeker aanraden als hulpmiddel."

Gekozen pakket: PPA Online & PPA XLBernard Koning, eigenaar Koning belastingadviseurs

"Ik was onder de indruk van de kwaliteit van de PPA raportages van PPA ONLINE. In aanvulling op een persoonlijk gesprek is de rapportage van PPA ONLINE in mijn ogen het onmisbare sleutelstuk tot het nemen van een juiste beslissing als het gaat om personeel."

Gekozen pakket: PPA Online & PPA XL

Meer merken waar we voor gewerkt hebben:

  • belastingdienst
  • lovers
  • ale